O konferenciji Digital Day - Digital Day Lite 2021
Powered By:

Za nama je teška godina, pred nama su jaki ljudi. Neki su bili jaki, neki još jači, a neki baaaaš prejaki. Sve ovo je doprinelo da jubilarnih 10 godina Digital Day-a proslavimo kao deo jedne priče, jedne zajednice i kao deo jednog sistema koji se pokazao sposoban da pokida sve izazove i postane još jači. 

U poslednjih 10 godina industrija se razvijala, naša zajednica je rasla i ne vidimo kraj tog trenda. 

Sve je to dokaz da smo proveli deceniju postavljajući standarde da bi ih opet svake sledeće godine pomerali i postavljali lestvicu sve dalje i dalje.  

Čestitamo svim kolegama, jer ste POKIDALI TAJ DIGITAL!

 

Ovogodišnja konferencija slavi prethodnu deceniju razvoja i napretka digitalne industrije u zemlji i regionu. Jedinstveni događaj na koji ste navikli dovešće najrelevantnije govornike iz inostranstva, kao i stručnjake iz Srbije koji će podeliti svoje iskustvo, znanje i najbolje primere iz industrije digitalnog oglašavanja.

IAB Mixx Awards Serbia
IAB MIXX AWARDS SERBIA je važan deo svake Digital Day konferencije. Uz pomoć stručnog žirija nagrađujemo najbolje digitalne kampanje i projekte koji su nastali prethodne godine. Ovogodišnja svečana dodela održaće se 03. juna, a prijava radova otvorena je do 29. aprila.
Organizer

Organizator konferencije – IAB Serbia je udruženje koje je osnovano 2009. godine sa ciljem da aktivno podržava rast i razvoj tržišta digitalnog i interaktivnog marketinga u Srbiji.

IAB Serbia kao deo globalne IAB mreže i član IAB Europe, nastoji da pomogne učesnicima u medijskoj i oglašivačkoj industriji da napreduju u digitalnoj ekonomiji. Članstvo čine više od 80 medijskih i digitalnih agencija, izdavača, brendova i tehnoloških firmi odgovornih za prodaju, isporuku i optimizaciju digitalnih oglasa, kao drugih kompanija koje ulažu svoje budžete u digitalne kampanje.

Zainteresovani ste da postanete sponzor?
Preuzmite sponzorsku brošuru.
Sponzorska brošura ↓